Когнос користи напредна технологија за константно усовршување на софтверските решенија. Безбедноста е на високо ниво.

 

Референтна листа:

ВиаФарм Вевчани, ВиаФарм Лабуништа, ВиаФарм Октиси, ВиаФарм Велешта, ВиаФарм Подгорци, ВиаФарм Бороец, Виафарм Охрид, Аптека Карамачоски, Аптека Св.Петка, Аптека ФармаНова, Аптека Положани, Аптека Анифарм, Аптека Грашница, Аптека Биолек, Аптека Прима, Аптека Пашоли, Аптека Тањафарм, Аптека Виола, Аптека Христи, Аптека КамиФарм, Аптека Камифарм плус, Аптека Здравје и убавина, Аптека Бледи, Аптека ФармаЛек 2005, ВинМаркет 01, ВинМаркет02, ВинМаркет03, ВинМаркет04, ВинМаркет05, АрсФруит, Барби книжарница Битола, Барби Офис сторе Битола, АдарКом Битола, Вазар Битола, Вазар Струга, Вазар Скопје, Печатница БД Битола, Продавница БД Битола, МаксиЕксклузив Битола, СкриптБитола, Бомес Битола, КардиоЛаб Маџаров, АгриТек, Хермелија01, Хермелија02, Хермелија03, Хермелија Магацин, Хермелија ресторан, Јоноски дооел, ресторан Грне, ресторан Парк, кафе бар Барон, Ангелоски Дооел, ПСХ Мобиле, Пела Вита, КафеАвтомати ...


мобилна
верзија